Tickets

Background razor Early Bird Ticket
Early Bird Ticket
Super voordelig naar Lowlands

Alle Early Bird-tickets zijn inmiddels gevlogen. Er zijn nog wel reguliere festivalkaarten beschikbaar.

Snelle beslissers zijn extra voordelig uit en betalen slechts €159,- (excl. €10,- servicekosten) voor drie volle dagen én nachten Lowlands, een plek op de festivalcamping en vervoer per pendelbus van en naar het station. Er waren 25.000 Early Bird-tickets beschikbaar.

Sluiten
Background razor Festival Ticket
Festival Ticket
Beschikbaar als de Early Bird voorbij is

Een regulier festivalticket is dit jaar een tientje goedkoper dan afgelopen jaar. Voor drie volle dagen én nachten Lowlands, een plek op de festivalcamping en vervoer per pendelbus van en naar het station betaal je slechts €175,- (excl. €10,- servicekosten).

Koop tickets

Sluiten
Background razor Groepsticket
Groepsticket
Voordelig vriendenticket

Kom je met een groep? We like! En daarom leggen we voordelige groepstickets voor je klaar, waarmee tien Lowlanders tegelijk voor €165 per persoon in Lowlands Paradise zitten. Een groepsticket voor 10 personen kost €1.650,- (excl. €10,- servicekosten pp).

Je ontvangt 10 losse tickets dus je hoeft niet gelijktijdig te arriveren.

Koop tickets

Sluiten
Background razor Gllamcamp
Gllamcamp
Luxe en gemakkelijk kamperen

Geen zin om met kampeerspullen te slepen en overhoop te liggen met tentstokken, of heb je gewoon behoefte aan wat meer luxe? Er zijn dit jaar diverse accommodaties te huur op de Gllamping Basic bij de Camper Camping of de Gllamping DeLLuxe op Camping 4.

Meer info

Sluiten
Background razor Camper Camping
Camper Camping
Camper, caravan of vouwwagen

Kom je met een camper, caravan of vouwwagen? Dat kan! Je hebt dan wel een Camper Camping-ticket nodig. Je hebt één ticket nodig ongeacht het aantal mensen dat in de camper, caravan of vouwwagen verblijft. Kijk voor uitgebreide info over de Camper Camping in de FAQ van deze site.

Koop tickets

Sluiten
Background razor Parkeerticket
Parkeerticket
Voordelig in de voorverkoop

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Deze kost €15,- in de voorverkoop of €25,- op het terrein. Parkeertickets zijn tot donderdag 18 augustus 09:00 uur verkrijgbaar in de voorverkoop.

Koop tickets

Sluiten
Background razor Walibi Upgrade
Walibi Upgrade
Gluren bij de buren

Is Lowlands je nog niet spannend genoeg? Neem dan een kijkje bij de buren van Walibi Holland. Voor €26,- koop je een Walibi Upgrade waarmee je tijdens Lowlands onbeperkt naar Walibi Holland kunt. Let op: je kunt deze upgrade alleen bestellen op het moment dat je je Lowlandsticket koopt.

Geef deze optie aan bij je reguliere ticket

Sluiten
Background razor Lowlands Treinretour
Lowlands Treinretour
Met de trein naar Lowlands

Snel, makkelijk en goedkoop naar Lowlands? Dan is de trein een prima optie en met het speciale Lowlands Treinretour betaal je slechts €19,- voor een retour inclusief pendelbus van en naar station Dronten of Lelystad.

Let op: vanaf vrijdagavond 22:00u zijn er werkzaamheden aan het spoor. Lees hier of dit gevolgen heeft voor jouw (terug)reis.

Koop hier het Lowlands Treinretour

Sluiten
Background razor Busservice
Busservice
Relaxed van deur tot deur

Samen met Event Travel zetten we een bussysteem op met meer dan 570 opstapplaatsen door heel Nederland. Doordat je maar liefst 20 euro korting op je busticket krijgt, is het spotgoedkoop: een busticket vanuit Amsterdam kost je slechts 6 euro, vanuit Rotterdam reis je voor 13 euro op en neer en zelfs vanuit Maastricht betaal je slechts 24 euro voor een retourtje (excl 5 euro boekingskosten per boeking). Geen geld! Alle gedetailleerde informatie lees je hier.

Koop hier je busticket

Sluiten