14 februari 2017

Lowlands Liefdes gezocht

Lowlands Liefdes gezocht

Ha fijn, Valentijn! Ook in Lowlands Paradise voel je de power of love en daar willen we alles van weten.

Ter gelegenheid van ons 25-jarige jubileum zijn we op zoek naar Lowlands Liefdes: jullie persoonlijke verhalen over onvergetelijke LLowvlinders in je buik - in de breedste zins des woords, dus niet alleen (maar zeker ook) spontane klapzoenen in Bravo, oneweekendstands op het eerste gezicht en dat nachtelijke per-ongelukje op Camping 4, dat straks alweer naar de middelbare school gaat. Van hook-ups tot break-ups en make-ups; all we need is LLove!

Heb je de ware op Lowlands gevonden of juist laten vliegen? Hou je meer van Lowlands Paradise dan van wat dan ook? Spreek je elk jaar af met dezelfde Lowlover, terwijl je thuis een relatie hebt? Ging je vroeger als Willem, maar kom je nu als Wanda naar Biddinghuizen? Vertel ons alles over jouw Lowlands Liefde en wat die Lowlands allemaal nog meer zo onvergetelijk maakte.

Mail je verhaal, bij voorkeur samen met foto’s (max 5mb), naar lowlandsliefdes@lowlands.nl en wie weet nemen contact met je op. De LLovestories mogen natuurlijk niet verloren gaan, dus we onderzoeken of we ze op een mooie manier kunnen bundelen.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018