10 april 2017

Servettenwedstrijd van start!

Servettenwedstrijd van start!

UPDATE: Inzendingstermijn is gesloten. Binnenkort maken we de winnaars bekend! 

Hoe maak je een servet Lowlandsproof? Daar hebben we jullie hulp bij nodig. We zijn op zoek naar creatieve genieën die een servet van 33 x 33 cm met zwarte bedrukking kunnen ontwerpen. Ben jij de gelukkige ontwerper van één van de 8 winnende ontwerpen? Dan vegen in augustus alle Lowlanders hun ketchupvlekken af met jouw unieke zelfontworpen servet. Er zullen in totaal ongeveer een half miljoen servetten worden gedrukt.

We zijn op zoek naar unieke ontwerpen dus wees zo origineel mogelijk en vermijd designs die het artwork van Lowlands bevatten. Is het ontwerpen van servetten jouw roeping? Stuur dan jouw ontwerp in PDF of EPS formaat voor 1 mei 12.00 uur naar servetten@lowlands.nl  

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018