10 april 2017

Servettenwedstrijd van start!

Servettenwedstrijd van start!

Hoe maak je een servet Lowlandsproof? Daar hebben we jullie hulp bij nodig. We zijn op zoek naar creatieve genieën die een servet van 33 x 33 cm met zwarte bedrukking kunnen ontwerpen. Ben jij de gelukkige ontwerper van één van de 8 winnende ontwerpen? Dan vegen in augustus alle Lowlanders hun ketchupvlekken af met jouw unieke zelfontworpen servet. Er zullen in totaal ongeveer een half miljoen servetten worden gedrukt.

We zijn op zoek naar unieke ontwerpen dus wees zo origineel mogelijk en vermijd designs die het artwork van Lowlands bevatten. Is het ontwerpen van servetten jouw roeping? Stuur dan jouw ontwerp in PDF of EPS formaat voor 1 mei 12.00 uur naar servetten@lowlands.nl  

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

26 april 2017

Lowlandskriebels! 28 nieuwe muzieknamen.

24 april 2017

WINNEN MAAR 2 TICKETS VOOR THEATERMARATHON THE FAMILY

19 april 2017

pLLaylist aLLert!

13 april 2017

Elektronische excentriekelingen opgelet! Twintig nieuwe bevestigingen!