10 april 2017

Servettenwedstrijd van start!

Servettenwedstrijd van start!

UPDATE: Inzendingstermijn is gesloten. Binnenkort maken we de winnaars bekend! 

Hoe maak je een servet Lowlandsproof? Daar hebben we jullie hulp bij nodig. We zijn op zoek naar creatieve genieën die een servet van 33 x 33 cm met zwarte bedrukking kunnen ontwerpen. Ben jij de gelukkige ontwerper van één van de 8 winnende ontwerpen? Dan vegen in augustus alle Lowlanders hun ketchupvlekken af met jouw unieke zelfontworpen servet. Er zullen in totaal ongeveer een half miljoen servetten worden gedrukt.

We zijn op zoek naar unieke ontwerpen dus wees zo origineel mogelijk en vermijd designs die het artwork van Lowlands bevatten. Is het ontwerpen van servetten jouw roeping? Stuur dan jouw ontwerp in PDF of EPS formaat voor 1 mei 12.00 uur naar servetten@lowlands.nl  

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

17 mei 2017

Uitslag servettenwedstrijd

17 mei 2017

WINNEN MAAR 2 TICKETS VOOR BROKEN SOCIAL SCENE

09 mei 2017

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd 2017

02 mei 2017

Terreinveranderingen