19 april 2017

pLLaylist aLLert!

pLLaylist aLLert!

Het hele jaar door Lowlands? Yes please! Met Spotify heb je onze dampende doordansnachten in Bravo, India, de Hacienda, Heineken en X-Ray altijd binnen handbereik. Onder onze officiële Lowlandsaccount vind je de vijf variërende playlists samengesteld door deskundige curatoren. Hiermee tover je je huiskamer, tuinfeestje of treinwagon op elk gewenst moment om tot je favoriete tent in Biddinghuizen Paradise.
Voor een goede avond à la X-Ray en Bravo is er de Lowlands Beats at Night lijst, samengesteld door Michiel Peeters. TivoliVredenburg-programmeur Michiel Peeters selecteert dance/electronic à la X-Ray en Bravo voor tussen je oren: eerder luistervriendelijk dan club-ready banging, maar altijd op het scherpst van de snede.

Ben je meer van de hiphop, dan is er Lowlands HipHopping. Deze lijst is samengesteld door Tom Benders. DJ Tommi a.k.a Tommi El Mariachi a.k.a. Tom Benders dropt de hardste hiphop uit Amerika, Nederland en wereldse omstreken. Beats en rhymes voor dikke zolen en gouden tijden.

Heb je zin in een feestje, kijk dan naar de Lowlands Rock & Beats, samengesteld door Sander Buitelaar. Sander Buitelaar is gespecialiseerd in doordansbare pop, rock en indie, zoals je die op zaterdagnacht in Heineken hoort. En meer, want zijn playlist staat bol van de spannende tracks, die ze in een bomvolle tent vaak toch net niet durven te draaien.

De Lowlands Indie Mixtape schotelt je de beste indiepop, rock en elektronische muziek voor. Als programmeur bij de Melkweg weet Anna Veenstra heel goed waar ze de beste indiepop, rock en elektronische muziek moet halen. Heet en hard geserveerd het lekkerst.

En voor de wereldreizigers onder ons is er de Lowlands Worldwide door John van Luyn. Melkweg-programmeur John van Luyn plukt wereldse muziek uit alle windstreken en laat in zijn playlist de meest exotische tracks tot volle bloei komen. Van de Latijns-Amerikaanse jungle via de Serengeti naar Tokio, Polynesië, Moskou en weer terug; dit is jouw ticket naar Van Luynland Paradise.

Blijf 24/7 op de hoogte van de nieuwste muziek en must-hear deepcuts – ook buiten het blokkenschema, maar altijd Lowlandswaardig. Aanhaken? Check op Spotify Lowlands Festival [official] alle afspeellijsten, inclusief de up-to-date playlist voor Lowlands 2017.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018