26 april 2017

Lowlandskriebels! 28 nieuwe muzieknamen.

Lowlandskriebels! 28 nieuwe muzieknamen.

Lowlandskriebels! Maar liefst 28 nieuwe muzieknamen waarmee je de komende vrije dagen tegemoet kunt dansen.

Chef'Special, Halsey, Solange, Car Seat Headrest, Feist, Ronnie Flex & Deuxperience Band, The Bloody Beetroots Live, The Shins, Tash Sultana, Altin Gün, Black Foxxes, Culture Abuse, D.D Dumbo, EDEN, Frank Carter & The Rattlesnakes, Hauschka, HMLTD, Husky Loops, Iguana Death Cult, Kim Janssen, Methyl Ethel, MICH, Naâman, Skott, Songhoy Blues, Spin Te Kú, Vince Staples en Yungblud.

Voor een uitgebreide omschrijving, foto’s, video’s en natuurlijk tracks kun je kijken op de programmapagina’s van deze site. Er volgen binnenkort nog veel meer bevestigingen, waaronder ook comedy, dans, literatuur en beeldende kunst.

Om je alvast muzikaal voor te bereiden op het festival kun je het hele tot nu toe aangekondigde programma beluisteren via de officiële LL17 Spotify Lijst.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018