02 mei 2017

Terreinveranderingen

Terreinveranderingen

Het jaar dat Lowlands 25 jaar bestaat is een prachtig moment om de boel eens flink op te schudden: fasten your seatbelts, want Lowlands Paradise krijgt de grootste make-over ooit!

Er komen een gloednieuwe Alpha en Bravo en via een dam rond LLake Lowlands loop je naar een rustige chillplek waar ook de sauna staat. Kamperen kan vanaf nu ook op de campinglaan waardoor je vlakbij het festivalterrein staat.

Ook de festivalentree gaat er anders uitzien. Als je eenmaal door de polsbandjestent bent, ben je ook echt binnen en loop je vanaf de campings via twee routes makkelijk en snel het festivalterrein op. Daarbij geldt wel nog steeds: niet alles kan mee het festivalterrein op. Wel revolutie, geen anarchie.

Geen paniek, de vijf schoorstenen blijven in de Lowlandsskyline en wijzen je de weg naar ons nieuwe, gigantische 24-uursgebied ArmadiLLow op Cape Lowlands. Hier kun je dag en nacht terecht om te chillen met een hapje, een drankje en muziek tot in de ochtend!

Meer weten? Check deze video voor een rondleiding over het nieuwe terrein. #LL17: De toekomst begint vandaag! Welkom in de Free State of LLow!


18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018