29 mei 2017

Comedyprogramma bekend

Comedyprogramma bekend

Lachen, gieren, brullen: ook comedy- en cabaretliefhebbers komen op Lowlands aan hun trekken! Met een mix van grote comedymeesters en geestige stand-up comedians is het comedyprogramma bekend. Ook dit jaar vindt het comedyprogramma plaats in de Juliet en de Helga’s.

Wim Helsen, Martijn Koning, Henry van Loon, Dolf Jansen, Rundfunk, Comedytrain, Herman in een bakje Geitenkwark, De Partizanen, Maartje & Kine, Goeiemorgen Lowlands!, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Matroesjka, Berit Companjen, Tim Hartog, Kasper van der Laan, Rayen Panday, Jeroen Leenders, Pieter Verelst,Felix Heezemans en Kiki Schippers.

Kijk op de programmapagina voor meer informatie en video's. 

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018