31 mei 2017

Vlaggenwedstrijd

Vlaggenwedstrijd

Er valt iets te vieren. Met 25 jaar Lowlands is er een hele goede reden om de vlag(gen) uit te hangen. Het vlaggenwoud is weer terug van weggeweest en wordt groter dan ooit! De vlaggen die daar gaan hangen worden ontworpen door de creatieve Lowlanders! Heb jij altijd al je eigen vlag willen ontwerpen die vervolgens op Biddinghuizen aan de vlaggenstok wappert? Dan is dit je kans!

De vlag moet voldoen aan de volgende specificaties. Kom je er niet uit? Maak gebruik van een zoekmachine, altijd handig, of misschien een handige vriend/vriendin/familie/kennis.

De afmetingen van de vlag zijn 100x300 cm. Lever het bestand bij voorkeur aan in .ai .eps (Adobe Illustrator) of .psd formaat (Adobe Photoshop). Als je het bestand aanlevert in .jpg of .pdf zorg er dan voor dat de resolutie van het ontwerp 500 dpi op 10% van de ware grootte is. Gebruik zoveel mogelijk PMS-kleuren in vectorbeelden en – teksten. Lever de full colour-beelden aan in CMYK-waarden. Is het bestand zwaarder dan 5mb? Stuur dan een WeTransfer link naar ons op. 

We zijn op zoek naar de gekste, leukste en origineelste ontwerpen! Probeer een eigen ontwerp te maken en ga niet aan de slag met het Lowlands artwork. We zoeken maffe, leuke en originele ontwerpen. Onze inbox is er klaar voor, jullie ook?! Stuur het ontwerp uiterlijk 29 juni naar vlaggen@lowlands.nl en misschien wappert jouw creatie wel vrolijk in het vlaggenwoud

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018