12 juli 2017

Buitentheaterprogramma bekend

Buitentheaterprogramma bekend

Voor bizarre taferelen en vreemde zaken ben je bij het buitentheaterprogramma op de goede plek. Een tipje van de sluier? Mensen in levensgrote ballonnen, flexibele ledematen die door tennisrackets worden gewurmd, Barbapapa-achtige figuren, acrobatische kunsten; het is te vinden op het Theaterplein op Planet Paradise. Daarnaast kun je onder het genot van fijne tunes van Uw Danspartners In Tijden van Nood een tafelvoetbalbattle beginnen met je vrienden.

Captain Frodo, Cie Les Gums, Cie Monkey-Style, Dynamogene, Kingsize Cie, Le Grand Jeté

Voor meer info en trailers kijk op de programmapagina's

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018