17 juli 2017

What's Happening

What's Happening

Theatermakers, DJ's, modeontwerpers, taalvirtuozen, filmmakers en andere creatieven: maak kans om op Lowlands op te treden in What's Happening: de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobank. Breng jouw talent van je zolderkamer naar Lowlands en doe mee: upload je inzending en maak kans op Lowlandskaarten, deelname aan de workshops én een plek op het What's Happening-podium op Lowlands.

Hosts Rens Polman en Koen Brouwer dagen de Lowlandsbezoeker uit mee te doen aan workshops en het podium te beklimmen. Een aantal bekende artiesten haakt ook aan. Wie dat zijn, blijft geheim... Daarnaast treden de winnaars van Kunstbende 2017 op.

Meer info en meedoen: www.whatshappening.nl 

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

17 augustus 2017

Raye zegt af, Linde Schöne vervangt

16 augustus 2017

Lowlands Bazar!

16 augustus 2017

Lowlands Zombies

15 augustus 2017

Video nieuwe alpha