17 juli 2017

What's Happening

What's Happening

Theatermakers, DJ's, modeontwerpers, taalvirtuozen, filmmakers en andere creatieven: maak kans om op Lowlands op te treden in What's Happening: de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobank. Breng jouw talent van je zolderkamer naar Lowlands en doe mee: upload je inzending en maak kans op Lowlandskaarten, deelname aan de workshops én een plek op het What's Happening-podium op Lowlands.

Hosts Rens Polman en Koen Brouwer dagen de Lowlandsbezoeker uit mee te doen aan workshops en het podium te beklimmen. Een aantal bekende artiesten haakt ook aan. Wie dat zijn, blijft geheim... Daarnaast treden de winnaars van Kunstbende 2017 op.

Meer info en meedoen: www.whatshappening.nl 

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018