18 juli 2017

Haciënda programma bekend!

Haciënda programma bekend!

Waar is het feestje? Bij de Haciënda is het feestje! De plek waar de Lowlander loos kan gaan op funky beats uit alle windrichtingen is still going strong. Doe er een Mojito bij, of een andere cocktail die in Bacardí’s huis van tropische sferen te krijgen is, en zie hoe de wereld zich op Lowlands verbroedert. Want zoals rum de verbindende factor is van al die cocktails, zo is de groove de gemene deler van de muzikale smeltkroes die de Caraïben zijn. Van reggae in Jamaica tot cumbia in Colombia; er zit altijd een subtiel verleidend,dansbaar ritme in. Mix die groove met hiphop, bass en disco, en dan kom je vanzelf uit bij The Sound Of Rum, die je vertrouwde Haciënda tot in de vroege uurtjes heet houdt. Met dit jaar:

Beesmunt Soundsystem
Benji B
Carista
Dansé Dansé Soundsystem
Elias Mazian
Esa
FS Green
Jameszoo
Jarreau Vandal
Jeff Solo
Lefto
Lion Kojo b2b Luc
Mairo Nawaz
Max Abysmal
Mr. Mendel
Mr. Wix
Philou Louzolo
Radical Hi-Fi
STWO
Tien Son
Vic Crezée

Naast deze bevestigingen is er ook een afmelding. Shovels en Rope kan niet meer naar Biddinghuizen komen. Voor een uitgebreide omschrijving, foto’s, video’s en natuurlijk tracks kun je kijken op de programmapagina’s van deze site. Er volgen binnenkort nog meer bevestigingen, waaronder beeldende kunst en nog meer muziek. Om je alvast muzikaal voor te bereiden op het festival kun je het hele tot nu toe aangekondigde programma beluisteren via de officiële LL17 Spotify Lijst.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018