24 juli 2017

641 kaarten in de verkoop

641 kaarten in de verkoop

UPDATE: DEZE TICKETS ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT


Woensdag 26 juli om 11:00u komen via Ticketmaster 641 Lowlandstickets beschikbaar voor de verkoop. Dit zijn ongeldig gemaakte tickets uit de zwarthandel en vrijgevallen tickets die waren achtergehouden voor sponsors en relaties. Er kunnen maximaal 4 kaarten per persoon worden gekocht.

Zwarthandel in Lowlandskaarten is nog steeds een actueel onderwerp. Ieder jaar staan bezoekers met ongeldige tickets aan de poort waardoor ze niet naar binnen kunnen. Ons dwingende advies blijft dan ook: koop alleen tickets via Ticketmaster.nl en niet via sites als Marktplaats, Ticketswap en andere (secondary)tickethandelaren. We waarschuwen hier het hele jaar nadrukkelijk voor maar nu het festival is uitverkocht, blijkt de verleiding om kaarten via andere sites te kopen soms groot.

Vandaag is uitgebreid in de media te zien dat oplichters er geraffineerde methodes op nahouden en vertrouwenwekkende verhalen hebben. Trap er niet in.

In het specifieke geval van Marlie en haar vriendinnen hebben we besloten haar de mogelijkheid te bieden alsnog 6 geldige tickets te kopen. Dit is bij wijze van hoge uitzondering en omdat vanwege het doortastende optreden van de dames de fraudeur door de politie is opgepakt. Het is niet mogelijk om iedereen die slachtoffer van fraude is deze mogelijkheid te bieden: daar hebben we simpelweg niet voldoende kaarten voor en we willen geen sluiproute creƫren om toch kaarten te verkrijgen terwijl het festival is uitverkocht. Het blijft je eigen verantwoordelijkheid dat je in het bezit bent van een geldig ticket en deze koop je dus alleen gegarandeerd via Ticketmaster.


UPDATE: DEZE TICKETS ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018