25 juli 2017

Shortlist De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Shortlist De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

De shortlist van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd is bekend! Na een grondig juryoverleg is vastgesteld dat de drie allerbeste verhalen uit de honderden inzendingen zijn geschreven door Amarylis De Gryse, Myrthe Timmers en Oscar Spaans (op alfabetische volgorde).

Alle drie de auteurs winnen twee kaarten voor Lowlands en op vrijdag 18 augustus wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt die vervolgens aanwezig is bij de vrijdagochtend editie van: Goeiemorgen Lowlands!

In een e-book dat via de websites van Lowlands, NRC en Nijgh & Van Ditmar wordt verspreid zullen de twintig beste inzendingen verschijnen. De jury bestond uit juryvoorzitter Renske de Greef, Ivo Victoria (schrijver en literair programmeur van Lowlands), Elik Lettinga(uitgever bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar) en Thomas de Veen (literair redacteur NRC).

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

17 augustus 2017

Raye zegt af, Linde Schöne vervangt

16 augustus 2017

Lowlands Bazar!

16 augustus 2017

Lowlands Zombies

15 augustus 2017

Video nieuwe alpha