26 juli 2017

Kunstprogramma bekend

Kunstprogramma bekend

Beeldende kunst op Lowlands: we kunnen niet meer zonder! Ook dit jaar kun je je weer verbazen over enorme sculpturen, interactieve installaties en wervelende lichten. Met o.a. ‘MIKKEL’ van Tom Claassen dat speciaal voor Lowlands en Museum de Fundatie is ontworpen. De gigantische astronaut ‘Self Portrait of a Dreamer’ van Joseph Klibanksy zweeft voorbij en ‘LLowdog’ van Peter te Bos houdt een oogje in het zeil. De lichtinstallatie ‘Passing Waves’ van Michel Suk betovert de voormalige Hemelpoort en er is nog veel meer! Uiteraard is ARTtube weer op Planet Paradise van de partij met toffe ARTtours en diverse talks zoals ‘Kunst Kijken Met Je Oren’.

Kijk op de programmapagina's voor het gehele programma.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018