27 juli 2017

Blokkenschema LL17

Blokkenschema LL17

De jaarlijkse puzzelparty kan van start: het blokkenschema en plattegrond van Lowlands zijn bekend!

Liever een fysieke krant in je handen? Sla je slag bij de supermarkt of bladenkiosk, want je vindt de Lowlands programmakrant vandaag als bijlage in NRC Handelsblad én nrc.next. Natuurlijk inclusief dagindeling en speeltijden van alle acts, maar daarnaast ook boordevol programmatips, feitjes en achtergrondverhalen, om nóg meer te weten te komen over de meer dan 250 artiesten die je op Lowlands kunt gaan zien. Perfect leesvoer om de komende drie weken door te komen! Natuurlijk is de programmakrant ook gratis online te lezen.

Binnenkort komt de app (Android en iOS) ook beschikbaar. Extra leuk: ook het horeca-aanbod is dit jaar opgenomen in de app! De favorieten die je op de site invult synchroniseren dit jaar helaas niet met de app dus bedenk goed waar je deze het liefste invult.

Alle info om goed voorbereid aan te komen op Lowlands staat ook al voor je klaar op de Veelgestelde Vragen-pagina - waaronder de openingstijden van het festivalterrein en de campings, vervoersinfo en het pendelbusschema.

Lowlanders, see you soon!

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018