28 juli 2017

Vervoer naar Biddinghuizen

Vervoer naar Biddinghuizen

Heb je al nagedacht over hoe je naar Biddinghuizen reist? Samen met Event Travel zetten we een bussysteem op met honderden opstapplaatsen door heel Nederland. Hiermee reis je makkelijk, snel en bovendien goedkoop naar Lowlands. Je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet en kunt dus snel naar binnen. Doordat je maar liefst 20 euro korting op je busticket krijgt, is het spotgoedkoop: een busticket vanuit Amsterdam kost je slechts 6 euro, vanuit Rotterdam reis je voor 13 euro op en neer en zelfs vanuit Maastricht betaal je slechts 24 euro voor een retourtje (excl 5 euro boekingskosten per boeking). Geen geld! Alle gedetailleerde informatie lees je hier

Liever met het openbaar vervoer? Ook een goede keus! Met het speciale Lowlands treinretour betaal je slechts €19,- voor een retourtje vanaf elk treinstation in Nederland. Je reist naar station Lelystad en pak vanaf daar de gratis pendelbus naar het festivalterrein. Het Lowlands treinretour is geldig van donderdag t/m maandag en t/m 13 augustus te bestellen. Koop je Lowlands treinretour hier.

Meer gedetailleerde info over vervoer van en naar Lowlands vind je in de FAQ18+19+20
augustus
Biddinghuizen

17 augustus 2017

Raye zegt af, Linde Schöne vervangt

16 augustus 2017

Lowlands Bazar!

16 augustus 2017

Lowlands Zombies

15 augustus 2017

Video nieuwe alpha