01 augustus 2017

Lowlands Liefdes

Lowlands Liefdes

Voel je de power of love in Lowlands Paradise? Samen met Coca-Cola gingen we op zoek naar Lowlands Liefdes en ontdekten dat LLov is all you need!
Hier alle video's op een rijtje...


Hanna en Peter verwachten eind augustus hun eerste liefdesbaby. Hoogzwanger op Lowlands? Over nietes, welles en in een rolstoel van de Alphaheuvel: “Toch speciaal dat ons kindje dan al naar Lowlands geweest is.”Lotte heeft een zeldzame ziekte, waardoor ze langzaam blind en doof wordt. Lowlands is de plek waar ze alles even los kan laten – behalve haar vriend, die ze hier ontmoette. Over kleine dingen, grote vragen en samen overwinnen: “In het donker pak ik als eerste iemands hand.”


Deze Lowlander draagt een brandend geheim met zich mee – met grote gevolgen, ook voor zijn dochtertje. Over twijfelen, durven en doen: “Het is een witgouden ring met lichte briljantjes erin.”


Saskia en Fabian ontmoetten elkaar op Lowlands én hebben elkaar daar na 21 jaar huwelijk weer terugvonden. Over tegenpolen, de sleur en de kracht van samen feest vieren: “Het klopt gewoon.”


Rocker Nico was er op de allereerste Lowlands in 1967 bij en ook op LL17 is hij weer van de partij. Waarom is Lowlands zijn grote liefde? Over geluk, dansen met led-lampjes en lief zijn voor elkaar: “Feestvieren doe je niet alleen.”


18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018