16 augustus 2017

Lowlands Bazar!

Lowlands Bazar!

Ecologische shirts gemaakt van bamboe, hout en biokatoen, zwemshorts, laarzen, zonnebrillen, watersproeiers. Het is allemaal te koop op de Lowlands Bazar!
Laat je haar knippen door Lowlands kapper ‘Cut the Crap’ of zet een mooie (tijdelijke) henna tattoo bij Henna Painting. Voor een compleet nieuwe look duik je in het Ibizia assortiment van Kindred Spirits, bezoek je de Vintage Factory in hun Engelse schoolbus of ga je langs bij de garden party van King Louie. Stap in je gloednieuwe slippers van De Slipperbus of tik een unieke houten accessoire op de kop bij Woodstylz. Mercedes Bell is ook op van de partij met kleding en accessoires op “eigen roestige wijze”.

Fuuki, het eigenwijze konijn, strooit met unieke shirts en hoody’s en voor de ecologische vrienden onder ons is Dweezilsfriend aanwezig met ecologische shirts gemaakt van speciaal materiaal. De merken van Next Way of Living focussen zich op duurzaamheid, met onder andere Happy Towels en Matcha Green Tea toveren ze een groene glimlach op je gezicht.

Ook onafhankelijk platform voor kleinschalige, independent merken Indie Brands komt mensen inspireren met gepassioneerde makers van onafhankelijke merken. Deelnemers zijn onder andere: Anna Treurniet, GOAT Organic Apparel, Komoni, Real Fake en veel meer! Met een Komono zonnebril op je snoet kun je daarna de zonnestralen weer aan. Voor de modieuze lowlanders onder ons opent FreshCotton een exclusieve pop-up shop collectie. Jenneskens, een jong en opkomend modemerk, zorgt voor een unieke festivaloutfit.

Last, but not least zijn de Lovelocks. Graveer je eigen liefdesslot en vereeuwig zo jouw LowLLove of maak je eigen sieraad met speciale Lowlands stempels.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018