16 augustus 2017

Lowlands Zombies

Lowlands Zombies

Tijdens Lowlands Science worden door diverse universiteiten en HBO-instellingen interessante onderzoeken uitgevoerd waar je zelf aan kunt deelnemen. Neem bijvoorbeeld het onderzoek van GGD Flevoland, RIVM  en Vrije Universiteit Amsterdam waarbij onderzocht wordt hoe een uitbraak van infectieziekten beter te voorspellen is.

Hiervoor vindt op Lowlands het allereerste gezondheidsonderzoek in de vorm van een virtuele zombie game plaats. Aan het begin van het spel is iedereen gezond. Het doel van het spel is ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk onbesmet blijft. Je raakt besmet als je te dichtbij een zombie komt. Ben je eenmaal geïnfecteerd dan word je een zombie en heb je maar één doel; zoveel mogelijk andere zombies creëren door bezoekers te infecteren... De wetenschappers onderzoeken hoe lang het duurt voordat er een epidemie ontstaat en hoe de infectiehaarden verlopen.

Meedoen? Download de speciale LowlandsZ app:
Android: http://bit.ly/2uHDBzV
iPhone: http://apple.co/2vHS6Ru

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018