19 augustus 2017

Songhoy Blues zegt af. Los Paja Brava vervangt

Songhoy Blues zegt af. Los Paja Brava vervangt

Songhoy Blues heeft visum-problemen en kan daardoor helaas niet naar Nederland komen om op Lowlands te spelen.
Gelukkig staat er een mooie vervanger voor je klaar: Los Paja Brava speelt zondag van 18:10 - 19:10 in Lima.

Dit achtkoppig party-ensemble dat met een dark-roasted blend van cumbia, rock, ska en surf laat alle spierpijn en vermoeidheid wegsmelten. Bandleden uit alle windstreken– waaronder homebase Rotterdam – gieten hun kleurrijke roots in een anarchistisch genre, dat ze zelf The Mighty Mighty Freakandela Distropica noemen. Geheid een eigen vakje in de platenzaak natuurlijk, maar dat kan nooit lang duren. Aangezien Los Paja Brava momenteel ook nog eens met de Popronde meetourt, zou hun aanstekelijke latin virus zich wel eens heel snel over Nederland en omstreken kunnen verspreiden.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

03 november 2017

European Festival Awards

30 oktober 2017

Winnen maar: Crossing Border

04 oktober 2017

Stagiair(e) voor LL18 gezocht!

03 oktober 2017

Lowlands 2018