21 augustus 2017

Gevonden voorwerpen en kluisjes

Gevonden voorwerpen en kluisjes

Afgegeven gevonden voorwerpen zijn naar de Infopost bij de festivalentree gebracht. Hier kun je tot maandag 12:00u informeren of jouw spullen zijn binnengebracht. Daarna worden alle waardevolle gevonden voorwerpen naar de Gemeente Dronten gebracht. Op www.verlorenofgevonden.nl kun je zelf kijken of jouw item er tussen zit. Afgeleverde reisdocumenten (paspoort, ID) worden door de Gemeente geregistreerd en vernietigd, zoals de regelgeving voorschrijft. Minder waardevolle gevonden voorwerpen gaan mee naar ons kantoor. Je kunt mailen naar gevondenvoorwerpen@lowlands.nl en dan kijk wij of jouw verloren voorwerp erbij zit.

Als je iets in je locker hebt achtergelaten kun je dat via deze site melden.

18+19+20
augustus
Biddinghuizen

29 augustus 2017

LL17 aftermovie

22 augustus 2017

Live after Lowlands

21 augustus 2017

Popcrypto winnaar

21 augustus 2017

Lowlands 2018