23 januari 2018

Gllamcamp

Gllamcamp

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp!

De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Zelfs een parkeerplaats op enkele minuten wandelen van je Delluxe accommodatie op de Gllamping DeLLuxe is mogelijk!

Kijk voor gedetailleerde informatie en een overzicht van alle accommodaties op www.gllamcamp.nl. De verkoop van accommodaties op de Gllamcamp start zaterdag 10 februari om 11:00u.

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

07 februari 2018

LL17 The Whooo Experience

01 februari 2018

Kaartverkoop begint 10 februari

31 januari 2018

eerste bevestigingen LL18

23 januari 2018

Datum Lowlands 2018