01 februari 2018

Kaartverkoop begint 10 februari

Kaartverkoop begint 10 februari

De kaartverkoop voor Lowlands 2018 gaat zaterdag 10 februari om 11:00u via Ticketmaster van start.

Koop je ticket alleen via Ticketmaster en laat zwarthandelaren als Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen. Daar betaal je waarschijnlijk teveel en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats en Ticketswap worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Heb je toch een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Ticketswap of Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. Je komt er pas bij de toegangscontrole, wanneer je ticket wordt gescand, achter of je een geldig ticket in je bezit hebt.

Kijk voor alle gedetailleerde ticketinfo op de Ticketpagina van deze site.

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

21 juni 2018

Het wetenschapsprogramma is bekend!

14 juni 2018

20 nieuwe muziekbevestigingen!

12 juni 2018

Het filosofieprogramma is bekend!

31 mei 2018

Winnen maar: Twee tickets voor De Happening met Spinvis in De School op 1 juli!