02 maart 2018

Winnen maar: 2 passe-partouts voor Motel Mozaïque

Winnen maar: 2 passe-partouts voor Motel Mozaïque

De meest bijzondere plekken van de Rotterdamse binnenstad verkennen en je tegelijkertijd onderdompelen in nieuwe muziek? Dan moet je bij Motel Mozaïque zijn! Het festival is een ode aan de verwondering en de stad Rotterdam en neemt je op 19, 20 en 21 april mee naar de meest uiteenlopende acts op bijzondere locaties. Dit jaar zie je er: SOHN, Evertyhing Everything, Weval (live), Songhoy Blues, Tamino, Amenra, Binkbeats en nog vele anderen.

Wil je hierbij zijn? Dat kan! Wij mogen namelijk 1 x 2 passe-partouts weggeven. Bereid je alvast voor op de verwondering van Motel Mozaïque en verwacht het onverwachte. Upload op de website een foto van jou in een verwonderde toestand en win die passe-partouts! Doe mee >>>


27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie

24 augustus 2018

New Scientist aanbieding

23 augustus 2018

Publieksonderzoek

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen