12 maart 2018

WINNEN MAAR: 2 TICKETS VOOR ‘AN EDUCATION IN COUNTERCULTURE’ MET PATTI SMITH

WINNEN MAAR: 2 TICKETS VOOR ‘AN EDUCATION IN COUNTERCULTURE’ MET PATTI SMITH

Godmother of punk Patti Smith staat op Lowlands, maar eerst komt ze nog naar Nederland om haar zegje te doen op het An Education in Counterculture Nexus-symposium. Op zaterdagmiddag 26 mei staat ze, samen met haar onafscheidelijke gitarist Lenny Kaye en Dylan-biograaf Sean Wilentz, in het Amsterdamse DeLaMar Theater om te vertellen over haar roots en rol in de New Yorkse tegencultuur van de jaren zestig.

Wil je een middag samen met Smith en compagnons terug in de tijd en beleven hoe het eraan toe ging in de tegendraadse 60’s? Dat kan! Wij mogen namelijk 1 x 2 tickets voor het symposium weggeven. Upload op de website een foto van iets wat jij typisch Counterculture vindt en win die tickets! Doe mee >>>

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

08 maart 2018

24 nieuwe namen voor #LL18!

02 maart 2018

Winnen maar: 2 passe-partouts voor Motel Mozaïque

27 februari 2018

Lowlands Science: Call For Proposals

07 februari 2018

LL17 The Whooo Experience