16 april 2018

Servettenontwerpers gezocht!

Servettenontwerpers gezocht!

Heb jij altijd al iets willen ontwerpen wat iedere Lowlandsbezoeker in zijn handen krijgt? Doe dan mee aan de servettenwedstrijd! We zoeken creatievelingen die een servet van 33 x 33 cm met zwarte bedrukking willen ontwerpen. Laat je creatieve geest de vrije loop en zet je mooiste creatie op papier. We zijn op zoek naar originaliteit, dus vermijd designs die het artwork van Lowlands bevatten. De 10 mooiste en meest unieke ontwerpen zullen deze zomer op Lowlands verschijnen. En natuurlijk ontvang je zelf ook een dik pak van je eigen ontworpen servetten.

Is het ontwerpen van een Lowlandsservet jouw droom? Stuur dan vóór 30 april 12.00 je creatie in PDF of EPS formaat naar servetten@lowlands.nl

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

10 april 2018

Rag'n'Bone Man meets Record Store Day

03 april 2018

PATTI SMITH - AN EDUCATION IN COUNTERCULTURE

27 maart 2018

Danceprogramma Lowlands

12 maart 2018

WINNEN MAAR: 2 TICKETS VOOR ‘AN EDUCATION IN COUNTERCULTURE’ MET PATTI SMITH