16 april 2018

Servettenontwerpers gezocht!

Servettenontwerpers gezocht!

Heb jij altijd al iets willen ontwerpen wat iedere Lowlandsbezoeker in zijn handen krijgt? Doe dan mee aan de servettenwedstrijd! We zoeken creatievelingen die een servet van 33 x 33 cm met zwarte bedrukking willen ontwerpen. Laat je creatieve geest de vrije loop en zet je mooiste creatie op papier. We zijn op zoek naar originaliteit, dus vermijd designs die het artwork van Lowlands bevatten. De 10 mooiste en meest unieke ontwerpen zullen deze zomer op Lowlands verschijnen. En natuurlijk ontvang je zelf ook een dik pak van je eigen ontworpen servetten.

Is het ontwerpen van een Lowlandsservet jouw droom? Stuur dan vóór 30 april 12.00 je creatie in PDF of EPS formaat naar servetten@lowlands.nl

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

21 juni 2018

Het wetenschapsprogramma is bekend!

14 juni 2018

20 nieuwe muziekbevestigingen!

12 juni 2018

Het filosofieprogramma is bekend!

31 mei 2018

Winnen maar: Twee tickets voor De Happening met Spinvis in De School op 1 juli!