24 mei 2018

Het Lowlands comedyprogramma is bekend!

Het Lowlands comedyprogramma is bekend!

Foto: Merlijn Doomernik

Lachen, gieren, brullen: het comedyprogramma van Lowlands 2018 is bekend en daar zitten grote comedymeesters bij! Met onder andere Arjen Lubach, drie internationale top comedians in de UK Comedy Line-Up, Patrick Laureij, Lebbis, Badum Oneliners Live, Comedytrain, Eva Crutzen, Klikbeet en Stefano Keizers.

Daarnaast worden ook de stand-uppers Anne Neuteboom, Bas Birker, Berit Companjen, Daan van der Hoeven, Iwein Segers, Janneke de Bijl, Jens Dendoncker, Jochen Otten, Kasper van der Laan, Mark Waumans, Martijn Kardol en Rene van Meurs aan het comedyprogramma van Lowlands toegevoegd.

Ook dit jaar wordt het comedyprogramma in de Juliet gepresenteerd door Soundos el Ahmadi en is Howard Komproe de MC van het stand-up comedyprogramma.

Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiƫle #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder muziek, theater, literatuur, dans en wetenschap.

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

21 juni 2018

Het wetenschapsprogramma is bekend!

14 juni 2018

20 nieuwe muziekbevestigingen!

12 juni 2018

Het filosofieprogramma is bekend!

31 mei 2018

Winnen maar: Twee tickets voor De Happening met Spinvis in De School op 1 juli!