14 juni 2018

20 nieuwe muziekbevestigingen!

20 nieuwe muziekbevestigingen!

Foto: Jill Furmanovsky

Festivalvibes all over! Vandaag droppen we 20 nieuwe namen voor Lowlands! Onder andere Nile Rodgers & CHIC, The Tallis Scholars, Blaudzun, Miles Kane, ZHU en Portico Quartet reizen deze zomer naar Biddinghuizen af.

Daarnaast worden ook Alika & Nueva Alianza, Amenra, Amyl and The Sniffers, Arp Frique & Family, Carista, GAIKA, Jayda G, Moose Blood, Nakhane, Pythius, Sons of Kemet, SOPHIE (dj-set + visuals), Thunderpussy en Yung Feurich aan het programma van Lowlands toegevoegd.

Bekijk het volledige programma tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiƫle #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder theater, literatuur, dans en wetenschap.

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen

20 augustus 2018

Data Lowlands 2019

20 augustus 2018

Lowlands POV

20 augustus 2018

Live After Lowlands