26 juni 2018

HET THEATER- EN DANSPROGRAMMA IS BEKEND!

HET THEATER- EN DANSPROGRAMMA IS BEKEND!

Foto: Hofesh Shechter Company door Rahi Rezvani

Duik ook dit jaar weer de Juliet in voor de beste binnen- en buitenlandse Theater- en Dansgezelschappen. Ben op tijd want de 1.250 stoelen zijn vaak snel vergeven! Dit jaar staan op de planken: Het Nationale Ballet, Hofesh Shechter Company, Naomi Velissariou, ISH, Nineties Productions, Panama Pictures, Toneelschuur Producties / Nina Spijkers, IVGI&GREBEN, Bouillabaisse, De Theatertroep en Sinem Kavus. Bekijk alvast de trailer!


Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiƫle #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder muziek, literatuur en film.

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie

24 augustus 2018

New Scientist aanbieding

23 augustus 2018

Publieksonderzoek

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen