26 juni 2018

HET THEATER- EN DANSPROGRAMMA IS BEKEND!

HET THEATER- EN DANSPROGRAMMA IS BEKEND!

Foto: Hofesh Shechter Company door Rahi Rezvani

Duik ook dit jaar weer de Juliet in voor de beste binnen- en buitenlandse Theater- en Dansgezelschappen. Ben op tijd want de 1.250 stoelen zijn vaak snel vergeven! Dit jaar staan op de planken: Het Nationale Ballet, Hofesh Shechter Company, Naomi Velissariou, ISH, Nineties Productions, Panama Pictures, Toneelschuur Producties / Nina Spijkers, IVGI&GREBEN, Bouillabaisse, De Theatertroep en Sinem Kavus. Bekijk alvast de trailer!


Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiƫle #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder muziek, literatuur en film.

17+18+19 augustus
Biddinghuizen

18 juli 2018

LL Liefdes: Paula & Jo-Ann

17 juli 2018

LL Liefdes: Ikram & Bram

17 juli 2018

Het buitentheater is terug

17 juli 2018

Goeiemorgen Lowlands!