12 juli 2018

HET FILMPROGRAMMA IS BEKEND!

HET FILMPROGRAMMA IS BEKEND!

Foto: Hereditary

Vandaag wordt het filmprogramma bekendgemaakt! Op het witte doek van Echo kan je genieten van onder andere drie voorpremières, een mysterymovie, muziekfilms, een sing-along en dé horrorsensatie van 2018. Iedere dag na 18:00 staan er in deze Lowlands-bioscoop vier films op het programma. Ga er maar eens goed voor zitten...

Tijdens Lowlands kan je de films BlacKkKlansman, Bunch of Kunst, Dogman, The Elephant Man, Hereditary, Imagine Fantastic Shorts, The Man Who Killed Don Quixote, Mandy, The Rocky Horror Picture Show Sing-Along, Searching, Sneak Preview en Yellow Submarine zien. Lees hier meer over de films!

Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiële #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen!

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie

24 augustus 2018

New Scientist aanbieding

23 augustus 2018

Publieksonderzoek

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen