19 juli 2018

HET HACIENDAPROGRAMMA IS BEKEND

HET HACIENDAPROGRAMMA IS BEKEND

Foto: TITIA

Volgende week donderdag komt de Lowlands Programmakrant met daarin het volledige programma uit bij nrc.next en NRC Handelsblad, komt het blokkenschema online en kan je de LL18 app downloaden! Nog heel even in spanning leven dus. We droppen nu alvast de laatste muzieknamen van de Hacienda.

In de Hacienda vind je AFRIKABOOMNADA, Carlos Valdes, Casper Tielrooij & Boye, Cinema Royale, Disco Dolly Soundsystem, Festimi Soundsystem, Jeff Solo, Kléo, Lion Kojo, Mairo Nawaz, Margie, Mendel, Mr. Wix, Order Mothership, Patrick Mordi, SirOJ, TITIA, Vic Crezée, Wantigga, Willy Party en Zwarte Koffie achter de draaitafels.

Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiële #LL18 playlist op Spotify. 
17+18+19 augustus
Biddinghuizen

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen

20 augustus 2018

Data Lowlands 2019

20 augustus 2018

Lowlands POV

20 augustus 2018

Live After Lowlands