01 augustus 2018

Lowlands Merchandise

Lowlands Merchandise

De Lowlands 2018 merchandise webshop is online! Shop nog voordat het festival begint je Lowlands outfit compleet met #LL18 T-shirts, hoodies, tote bags, fanny packs, petten, sokken, sportkleding en het all-over-print artwork pak in zwart/wit, paars of groen.

De Lowlands 2018 merchandise webshop is online! Via https://shop.lowlands.nl/ shop je nog voordat het festival begint je Lowlands outfit compleet met #LL18 T-shirts, hoodies, tote bags, fanny packs, petten, sokken, sportkleding en het all-over-print artwork pak in zwart/wit, paars of groen.

Plaats uiterlijk op zondag 12 augustus je bestelling, dan heb je je pakketje nog voor Lowlands in huis! Natuurlijk is de merchandise ook op het festivalterrein te verkrijgen maar let op: alle items zijn in gelimiteerde oplage geproduceerd dus op is op. Sommige items uit de webshop zijn daarentegen niet online te bestellen maar zijn enkel op Lowlands te koop.

Webshop: https://shop.lowlands.nl/


17+18+19 augustus
Biddinghuizen

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen

20 augustus 2018

Data Lowlands 2019

20 augustus 2018

Lowlands POV

20 augustus 2018

Live After Lowlands