08 augustus 2018

Sergei Polunin komt naar Lowlands Paradise!

Sergei Polunin komt naar Lowlands Paradise!

De internationale balletgrootheid Sergei Polunin komt naar Lowlands Paradise!

Polunin danste in de adembenemende videoclip van Hoziers 'Take me to Church' en was de jongste primoballerino ooit bij het Engelse Royal Ballet. Zijn vertrek twee jaar later deed daar zo mogelijk nog meer anti-slippoeder opwaaien, zeker omdat Polunin vervolgens de nachtclubs aan elkaar reeg in een waas van drugs, tattoos en andere stormpjes in glazen water.

Meer weten? Check dan de indrukwekkende documentaire ‘Dancer’ over zijn leven of nog beter: Juliet op zaterdag. Want live op Lowlands zie je Polunin op zijn allerbest – dansend in de solovoorstelling ‘Sacré’, een bewerking van Stravinsky’s ‘Sacré du Printemps’ met nieuwe choreografie van de Japanse Yuka Oishi. Dit is Polunins eerste publieke optreden op Nederlandse bodem.

Om deze lastminutetoevoeging aan de Lowlandsline-up mogelijk te maken, hebben we bij wijze van hoge uitzondering een speciale nachtprogrammaplek in Juliet vrijgemaakt. De bijzondere voorstelling vindt plaats op zaterdagnacht van 02:00-02:40 uur.17+18+19 augustus
Biddinghuizen

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen

20 augustus 2018

Data Lowlands 2019

20 augustus 2018

Lowlands POV

20 augustus 2018

Live After Lowlands