15 augustus 2018

The Block

The Block

Laat je extra kloffie maar thuis, want de kleding waarin je gezien wilt worden vind je dit jaar zeker op Lowlands. In The Block op Planet Paradise, rechts naast Heineken, rocken toonaangevende streetwearvendors je tegemoet vanuit verschillende pop-upstores in acht containers. Wat je kan verwachten? Om te beginnen de grote spelers FreshCotton en Obey met hun straatstijlvolle outfits en accessoires. Het old school Californische K-Swiss en de sokkendesigners van Burlington zijn ook van de partij. Reconstruct Collective en The New Originals zijn twee relatief kleine nieuwe namen in de scene, elk met hun eigen identiteit. Het jonge New Yorks-Nederlandse jenneskens staat met hoogwaardige streetware voor exclusiviteit en duurzaamheid en L’Origine zijn frisse makers van ‘urban couture’.

Kom dus langs en wie weet ga je naar huis met een compleet andere look dankzij deze new kids On The Block.

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie

24 augustus 2018

New Scientist aanbieding

23 augustus 2018

Publieksonderzoek

20 augustus 2018

Gevonden voorwerpen