- / None

LL Science - Overleef Jij De Virtuele Zombie-Epidemie?

Hoe zwalk je op alcohol? Kun je typen met je brein? Wat is liefde? En is talent aangeboren? Theorieën zat, maar zie die maar eens te bewijzen. Kan geregeld worden! De wetenschappers van LL Science doen op Lowlands een heel weekend lang onderzoek naar een definitief antwoord op die én meer vragen. Zes teams van onder meer het Radboudumc, de Hogeschool van Amsterdam en het Leids Universitair Medisch Centrum krijgen hun eigen dedicated onderzoekscentrum op Planet Paradise, waar ze de toekomst een klein beetje beter maken. Samen met jou, want zonder proefkonijnen valt er weinig hard te maken. Meedoen? Alvast bedankt, ook namens de mensheid.


De GGD Flevoland en Amsterdam, de Vrije Universiteit en Games for Health slaan de handen ineen om de verspreiding van infectieziekten te onderzoeken. De ultieme infectie? Een zombievirus natuurlijk, dat virtueel maar meedogenloos om zich heen zal grijpen. 


Dit onderzoek wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrije Universiteit en de GGD. LL Science is te vinden bij Planet Paradise en is open van 11.00 uur tot 20:00 uur.

GGD, VRIJE UNIVERSITEIT,GAMES FOR HEALTH