22 maart 2017 - 23 maart 2017

2 tickets voor album release show The Charm The Fury in Amsterdam

2 tickets voor album release show The Charm The Fury in Amsterdam

Afgelopen Lowlands werd The Charm The Fury één dag voor het festival aan de line-up toegevoegd, om vervolgens 24 uur later de Charlie met hun venijnige metal compleet aan gruzelementen te spelen. Vorige week brachten deze Amsterdamse sloopkogels hun tweede album The Sick, Dumb & Happy uit en aanstaande vrijdag 24 maart vieren ze dat met een release show in Sugarfactory te Amsterdam. Wij mogen hiervoor tickets weggeven! Wil je er bij zijn? Lees dan snel verder...

Met hun scherpe lyrics en gitaren op volle orkaankracht trapt The Charm The Fury sinds 2012 de Nederlandse metalscene naar het volgende level. Met debuut EP ‘The Social Meltdown’ en hun eerste full length album ‘A Shade Of My Former Self’ op zak trok de band de afgelopen jaren een zegetocht langs festivals in binnen- en buitenland, waaronder Download, Graspop, FortaRock en Lowlands.

Onlangs tekenden ze een platendeal met ’s werelds grootste rock- en metallabel Nuclear Blast en inmiddels staat de band op het randje van een grote internationale doorbraak. De nieuwe plaat ‘The Sick, Dumb & Happy’ werd vorige week uitgebracht en is o.a. te beluisteren via Spotify.

Aanstaande vrijdag vieren ze dit met een releaseshow in Sugarfactory (Melkweg presents) in Amsterdam. Wij mogen hiervoor 2 tickets weggeven! Wil je er bij zijn? Upload dan je allerhardste, meest rockende show- of festivalfoto. De tofste foto wint twee tickets voor de release show in Amsterdam! 

Let op: de winnaar ontvangt morgen - donderdag 23 maart - een privébericht via Facebook. Dit bericht kan eventueel terecht komen in de inbox 'overig'. Vergeet deze morgen dus niet even te checken!

Winnaar