24 mei 2017 - 31 mei 2017

2 tickets voor Nothing But Thieves

2 tickets voor Nothing But Thieves

Met een nieuwe track, bijbehorende video én een nieuw album op komst zijn de crimineel goede indierockers van Nothing But Thieves niet meer te stoppen. Op 14 juni geven ze een zeer intieme show in Paradiso Noord en in augustus natuurlijk op Lowlands. Kun jij niet wachten tot augustus? Dan kunnen wij je blij maken met 2 kaartjes voor de show in Paradiso Noord.

Upload een crimineel goede foto.

Ik wil heel graag met mijn zusje (we zijn beide grote fans!) naar dit concert van Nothing But Thieves. We hadden dan ook geprobeerd om kaarten te kopen, maar deze waren helaas binnen een paar seconden uitverkocht. Mijn zusje is 9 juni jarig en dit zou dan nog een perfect cadeau zijn (haar eerste concert)!
Waarom deze foto: Ik heb deze foto gemaakt met als inspiratie het nummer "Hostage" van Nothing But Thieves. Ik heb vooral gekeken naar de eerste zin: "When I'm in the dark,
Sometimes I feel like a hostage", met deze zin ben ik verder gegaan en is dit beeld eruit gekomen. Ik wilde iemand gevangen laten eruit laten zien "in haar eigen lichaam". Het beeld is ook erg donker omdat het zo goed bij het nummer past.
Juul Vullings

Ik wil heel graag met mijn zusje (we zijn beide grote fans!) naar dit concert van Nothing But Thieves. We hadden dan ook geprobeerd om kaarten te kopen, maar deze waren helaas binnen een paar seconden uitverkocht. Mijn zusje is 9 juni jarig en dit zou dan nog een perfect cadeau zijn (haar eerste concert)! Waarom deze foto: Ik heb deze foto gemaakt met als inspiratie het nummer "Hostage" van Nothing But Thieves. Ik heb vooral gekeken naar de eerste zin: "When I'm in the dark, Sometimes I feel like a hostage", met deze zin ben ik verder gegaan en is dit beeld eruit gekomen. Ik wilde iemand gevangen laten eruit laten zien "in haar eigen lichaam". Het beeld is ook erg donker omdat het zo goed bij het nummer past.