26 juni 2017 - 29 juni 2017

2 tickets voor PITCH!

2 tickets voor PITCH!

Op PITCH ontdek je ieder jaar weer heel veel nieuwe elektronische acts. Flume bijvoorbeeld. Dit jaar staat de Koning van de futurebass prominent op Lowlands maar in 2013 liet hij al op PITCH horen dat hij een hele grote zou worden… Wil jij er dit jaar bij zijn? Wij mogen 2 tickets weggeven!

Upload een foto van jouw eigen grote moment


Vijf jaar lang was ik de eigenwijze muzikant van de school. Te midden van de brave kinderen was ik nog te vinden : impulsief, druk, weinig concentratie en geen motivatie voor school; ik wilde gewoon muziek maken. Voor school reden genoeg om mij meerdere malen te schorsen. Uiteindelijk, twee jaar geleden inmiddels, was de diplomauitreiking daar. Ik had het geluk dat ik het altijd goed heb kunnen vinden met de kunstdocenten. De dramadocent, organisator van de diplomauitreiking,  koos mij om een afsluitende speech te geven.("graduation speech") Hierin kon ik mijn spijt tonen, mijn levenslessen vertellen van die afgelopen schooltijd, mijn bijna anarchistische kant toelichten én de cabaretier in mij wakker maken. Prachtig hoogtepunt voor mij naar een nieuwe fase bracht, maar ook voor de rest : er was weer een vervelend joch van de school verdwenen.
Michael van Dijk

Vijf jaar lang was ik de eigenwijze muzikant van de school. Te midden van de brave kinderen was ik nog te vinden : impulsief, druk, weinig concentratie en geen motivatie voor school; ik wilde gewoon muziek maken. Voor school reden genoeg om mij meerdere malen te schorsen. Uiteindelijk, twee jaar geleden inmiddels, was de diplomauitreiking daar. Ik had het geluk dat ik het altijd goed heb kunnen vinden met de kunstdocenten. De dramadocent, organisator van de diplomauitreiking, koos mij om een afsluitende speech te geven.("graduation speech") Hierin kon ik mijn spijt tonen, mijn levenslessen vertellen van die afgelopen schooltijd, mijn bijna anarchistische kant toelichten én de cabaretier in mij wakker maken. Prachtig hoogtepunt voor mij naar een nieuwe fase bracht, maar ook voor de rest : er was weer een vervelend joch van de school verdwenen.