26 juni 2017 - 29 juni 2017

2 tickets voor PITCH!

2 tickets voor PITCH!

Op PITCH ontdek je ieder jaar weer heel veel nieuwe elektronische acts. Flume bijvoorbeeld. Dit jaar staat de Koning van de futurebass prominent op Lowlands maar in 2013 liet hij al op PITCH horen dat hij een hele grote zou worden… Wil jij er dit jaar bij zijn? Wij mogen 2 tickets weggeven!

Upload een foto van jouw eigen grote moment


Lowlands was hét feest van mijn vriendinnetje Sophia Tiemessen (links naast Willy). Een van haar laatste wens was chillen met De Jeugd op Lowlands. Zo geschiedde het dat we op Lowlands 2013 hier zaten te chillen backstage en dat ze speciaal voor Sophia 'applaus' hebben gezongen. Dat was een groot moment.

Een paar maanden later is zij overleden aan leukemie. Maar Sop en haar feestjes blijven altijd in mij voortleven. Lowlands blijft een bijzondere plek en ik dans voor twee.
Lin Adams

Lowlands was hét feest van mijn vriendinnetje Sophia Tiemessen (links naast Willy). Een van haar laatste wens was chillen met De Jeugd op Lowlands. Zo geschiedde het dat we op Lowlands 2013 hier zaten te chillen backstage en dat ze speciaal voor Sophia 'applaus' hebben gezongen. Dat was een groot moment. Een paar maanden later is zij overleden aan leukemie. Maar Sop en haar feestjes blijven altijd in mij voortleven. Lowlands blijft een bijzondere plek en ik dans voor twee.