26 juni 2017 - 29 juni 2017

2 tickets voor PITCH!

2 tickets voor PITCH!

Op PITCH ontdek je ieder jaar weer heel veel nieuwe elektronische acts. Flume bijvoorbeeld. Dit jaar staat de Koning van de futurebass prominent op Lowlands maar in 2013 liet hij al op PITCH horen dat hij een hele grote zou worden… Wil jij er dit jaar bij zijn? Wij mogen 2 tickets weggeven!

Upload een foto van jouw eigen grote moment


Zo zie ik eruit als ik iets win! Dit is een aantal jaar geleden op de gaypride in Amsterdam. Een aantal minuten voordat deze foto is genomen vroeg ik aan 2 willekeurige mensen op de kade om hun heineken verpakking, ze keken me verbaasd aan. Maar naar het overhandigen van de verpakking en het invoeren van de code was het al snel duidelijk. Dit meisje stond te stuiteren op de kade omdat ze 2 decibel tickets had gewonnen. Mijn dag kon niet meer stuk. 
IK ZEG TIJD VOOR ZO'N NIEUWE FOTO!
Floor Meulenbeek

Zo zie ik eruit als ik iets win! Dit is een aantal jaar geleden op de gaypride in Amsterdam. Een aantal minuten voordat deze foto is genomen vroeg ik aan 2 willekeurige mensen op de kade om hun heineken verpakking, ze keken me verbaasd aan. Maar naar het overhandigen van de verpakking en het invoeren van de code was het al snel duidelijk. Dit meisje stond te stuiteren op de kade omdat ze 2 decibel tickets had gewonnen. Mijn dag kon niet meer stuk. IK ZEG TIJD VOOR ZO'N NIEUWE FOTO!