18 mei 2018 - 28 mei 2018

2 tickets voor Beck in 013!

2 tickets voor Beck in 013!

In augustus is Beck niet in Europa en dus staat hij helaas niet op Lowlands. Maar toch geven we je de kans om hem live te zien! Op maandag 4 juni speelt hij z’n enige Nederlandse show in poppodium 013 in Tilburg. Verwacht nieuw werk van zijn meest recente album ‘Colors’ maar natuurlijk ook klassiekers als ‘Loser’.

Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Wij mogen namelijk twee tickets voor dit concert weggeven. Doe mee en upload hieronder jouw meest kleurrijke foto!

Beck in 2014 in HMH (of AFAS) ... ik had er geen zin in, want was op dinsdag en moest racen vanaf werk. Maar wat was hij weer fantastisch, geweldig, virtuoos!!!!

Dat wil ik op maandag 4 juni graag weer ervaren.... wegens afstand en werk had ik nog geen ticket gekocht. Maar als ik tickets krijg, moet het zo zijn en ga ik zeker!
Jacqueline Duerinck

Beck in 2014 in HMH (of AFAS) ... ik had er geen zin in, want was op dinsdag en moest racen vanaf werk. Maar wat was hij weer fantastisch, geweldig, virtuoos!!!! Dat wil ik op maandag 4 juni graag weer ervaren.... wegens afstand en werk had ik nog geen ticket gekocht. Maar als ik tickets krijg, moet het zo zijn en ga ik zeker!