11 augustus 2017 - 01 september 2017

Vinylplaat van Carl Craig

Vinylplaat van Carl Craig

Detroit-technoreus Carl Craig staat zaterdag op Lowlands met een wel heel bijzonder project. Samen met het Versus Synthesizer Ensemble brengt Carl Craig een live-interpretatie met als resultaat één grote synthesizergestuurde technosymfonie. Voor de echte fan hebben we een primeur. We mogen namelijk een niet eerder uitgebrachte vinylplaat, inclusief zijn samenwerking met Agnès B, weggeven met dank aan Dif Productions en Infiné Music. Meedoen?

Upload een foto van jouw eigen primeur

Dit is mijn primeur, mijn eerste echte synthesizer die de afgelopen maand is aangeschaft, 
voor mn gevoel moest ik dus naar Carl Craig'Presents  Versus Synthesizer Ensemble.

Zijn muziek  ken ik wat langer maar nooit eerder de kans gehad om hem te zien spelen, dit was voor mij ook echt een primeur en uiteindelijk mijn hoogtepunt van Lowlands.

Wow wat een mooi concert....met At Les kippenvel en tranen in mn ogen
Erik Pijl

Dit is mijn primeur, mijn eerste echte synthesizer die de afgelopen maand is aangeschaft, voor mn gevoel moest ik dus naar Carl Craig'Presents Versus Synthesizer Ensemble. Zijn muziek ken ik wat langer maar nooit eerder de kans gehad om hem te zien spelen, dit was voor mij ook echt een primeur en uiteindelijk mijn hoogtepunt van Lowlands. Wow wat een mooi concert....met At Les kippenvel en tranen in mn ogen