18 september 2017 - 19 september 2017

2 tickets voor uitverkochte dansvoorstelling Grand Finale

2 tickets voor uitverkochte dansvoorstelling Grand Finale

Winnen maar: 2 tickets voor de uitverkochte dansvoorstelling Grand Finale van Hofesh Shechter Dance Company aanstaande donderdag in Stadsschouwburg Amsterdam.

De choreograaf, danser en muzikant Hofesh Shechter is een van de spannendste choreografen van dit moment. Dit jaar was hij o.a. te bewonderen op Lowlands bij het nachtelijke danspektakel tHE bAD in de Juliet. Deze week gaat zijn indrukwekkende nieuwe voorstelling Grand Finale in première in Stadsschouwburg Amsterdam en wij mogen 2 tickets weggeven voor de voorstelling op donderdag 21 september.

Hofesh Shechter maakt dans met de vibe van een rockconcert, geïnspireerd door actuele thema’s. Grand Finale is een apocalyptische voorstelling over het einde van de wereld. Niet een zachtjes dovende vlam, maar de big bang met tien virtuoze dansers en een geweldige live band.

Kans maken op 2 tickets voor deze uitverkochte voorstelling? Upload dan jouw tofste dansfoto! De mooiste, gekste of grappigste foto wint 2 tickets voor de voorstelling. De winnaar wordt dinsdag 19 september bekend gemaakt. 


Ik was op zoek
En ik had gevonden
Iets
Wat ik niet wist dat ik zocht

Inmiddels weer kwijt
Maar dan ga ik terug
Een plek
Waar ik het laatst weer tegenkwam

Daar
Onder de mensen die er niet waren
In een wereld vol ruis
Heb ik alles gevonden 
In een overvloed van niks
Nushka De Vos Levysohn

Ik was op zoek En ik had gevonden Iets Wat ik niet wist dat ik zocht Inmiddels weer kwijt Maar dan ga ik terug Een plek Waar ik het laatst weer tegenkwam Daar Onder de mensen die er niet waren In een wereld vol ruis Heb ik alles gevonden In een overvloed van niks