25 juni 2018 - 04 juli 2018

2 tickets voor We Are Electric Weekender!

2 tickets voor We Are Electric Weekender!

Beginnen de festivalkriebels al op te spelen? Hier wel! En daarom kan je nu twee tickets winnen voor We Are Electric Weekender van 6 t/m 8 juli in Velder Woods. Hét festival voor live music with an electric soul. Dat wordt drie dagen lang genieten in de bossen van de beste artiesten zoals The Prodigy, Justice, Mura Masa, Paul Kalkbrenner, MHD, Modeselektor, De Jeugd van Tegenwoordig, Noisia en vele anderen.

Wil jij de twee kaartjes winnen voor dit live-electronische festival? Dat kan! Doe mee en upload voor 2 juli hieronder een foto van jou in je meest festivalwaardige outfit. Misschien sta jij straks wel in die outfit te dansen op We Are Electric Weekender!

Harrold heb ik ontmoet op een festival. We werden gekoppeld nadat 'dat meisje vooraan' (ik dus) het meest enthousiast aan het dansen was, en dus Harrold als waardige partner won. Ondertussen is het uit met Harrold, en ben ik opzoek naar een nieuw liefje met wie ik kan dansen op Lowlands! Wie o wie?

PS: inmiddels ben ik ook iets schoner geworden.
Maxime Warnier

Harrold heb ik ontmoet op een festival. We werden gekoppeld nadat 'dat meisje vooraan' (ik dus) het meest enthousiast aan het dansen was, en dus Harrold als waardige partner won. Ondertussen is het uit met Harrold, en ben ik opzoek naar een nieuw liefje met wie ik kan dansen op Lowlands! Wie o wie? PS: inmiddels ben ik ook iets schoner geworden.