25 juni 2018 - 04 juli 2018

2 tickets voor We Are Electric Weekender!

2 tickets voor We Are Electric Weekender!

Beginnen de festivalkriebels al op te spelen? Hier wel! En daarom kan je nu twee tickets winnen voor We Are Electric Weekender van 6 t/m 8 juli in Velder Woods. Hét festival voor live music with an electric soul. Dat wordt drie dagen lang genieten in de bossen van de beste artiesten zoals The Prodigy, Justice, Mura Masa, Paul Kalkbrenner, MHD, Modeselektor, De Jeugd van Tegenwoordig, Noisia en vele anderen.

Wil jij de twee kaartjes winnen voor dit live-electronische festival? Dat kan! Doe mee en upload voor 2 juli hieronder een foto van jou in je meest festivalwaardige outfit. Misschien sta jij straks wel in die outfit te dansen op We Are Electric Weekender!

Omdat ik dit zelf een hele leuke foto vind. Het is niet zozeer de outfit die hier telt (ik heb namelijk voor wae een grappige onesie klaarliggen mocht ik winnen) maar meer de vrolijkheid die deze foto laat zien. Als jullie mij zouden kiezen zouden jullie mij ten eerste ontzettend gelukkig maken, want ik heb helaas door een heel vervelend ongeluk financiële crisis en heb tot grote spijt mijn ticket voor wae moeten verkopen. En ten tweede dan zouden jullie een gigantische vrolijkheid binnen halen, want ik zorg altijd en overal voor gezelligheid en feest!

PLEASE PICK ME! ;D
Jan Vd Kuijl

Omdat ik dit zelf een hele leuke foto vind. Het is niet zozeer de outfit die hier telt (ik heb namelijk voor wae een grappige onesie klaarliggen mocht ik winnen) maar meer de vrolijkheid die deze foto laat zien. Als jullie mij zouden kiezen zouden jullie mij ten eerste ontzettend gelukkig maken, want ik heb helaas door een heel vervelend ongeluk financiële crisis en heb tot grote spijt mijn ticket voor wae moeten verkopen. En ten tweede dan zouden jullie een gigantische vrolijkheid binnen halen, want ik zorg altijd en overal voor gezelligheid en feest! PLEASE PICK ME! ;D