24 mei 2017 - 31 mei 2017

2 tickets voor Nothing But Thieves

2 tickets voor Nothing But Thieves

Met een nieuwe track, bijbehorende video én een nieuw album op komst zijn de crimineel goede indierockers van Nothing But Thieves niet meer te stoppen. Op 14 juni geven ze een zeer intieme show in Paradiso Noord en in augustus natuurlijk op Lowlands. Kun jij niet wachten tot augustus? Dan kunnen wij je blij maken met 2 kaartjes voor de show in Paradiso Noord.

Upload een crimineel goede foto.

Opgesloten in Paradiso

Deze foto heb ik afgelopen weekend tijdens London Calling gemaakt, achter de tralies op het balkon (ja, daar is over nagedacht). 
De eerste keer waar ik Nothing But Thieves heb gezien was ook bij dit festival! Alleen was dit tijdens de speciale Concerto editie in 2015, in Paradiso Noord (Tolhuistuin). Helemaal vooraan tussen allemaal fans ging ik ze voor het eerst zien. Zij kenden alle nummers al, ik alleen 'Itch'. Ik was helemaal weg van zijn stem en live zijn ze echt een goede rockband! Nog zo in het begin, maar al zo ontzettend goed! Daarna heb ik ze nog veel vaker gezien op festivals en in de Melkweg. En wat zou ik ze graag weer zien op de plek waar het allemaal begon, Paradiso..
Naomi Stol

Opgesloten in Paradiso Deze foto heb ik afgelopen weekend tijdens London Calling gemaakt, achter de tralies op het balkon (ja, daar is over nagedacht). De eerste keer waar ik Nothing But Thieves heb gezien was ook bij dit festival! Alleen was dit tijdens de speciale Concerto editie in 2015, in Paradiso Noord (Tolhuistuin). Helemaal vooraan tussen allemaal fans ging ik ze voor het eerst zien. Zij kenden alle nummers al, ik alleen 'Itch'. Ik was helemaal weg van zijn stem en live zijn ze echt een goede rockband! Nog zo in het begin, maar al zo ontzettend goed! Daarna heb ik ze nog veel vaker gezien op festivals en in de Melkweg. En wat zou ik ze graag weer zien op de plek waar het allemaal begon, Paradiso..