24 mei 2017 - 31 mei 2017

2 tickets voor Nothing But Thieves

2 tickets voor Nothing But Thieves

Met een nieuwe track, bijbehorende video én een nieuw album op komst zijn de crimineel goede indierockers van Nothing But Thieves niet meer te stoppen. Op 14 juni geven ze een zeer intieme show in Paradiso Noord en in augustus natuurlijk op Lowlands. Kun jij niet wachten tot augustus? Dan kunnen wij je blij maken met 2 kaartjes voor de show in Paradiso Noord.

Upload een crimineel goede foto.

Deze foto is gemaakt door mijn bijna vriendje die mij per se wilde fotograferen. Ik ben niet goed op foto's, maar hij wilde per se dat ik ging lachen en zodat hij waarschijnlijk ook wat foto's had als hij teruggaat naar Canada aangezien hij een uitwisselingsstudent is. Dus terwijl wij samen Koningsdag spendeerden was hij van 'En nu 1 met tanden!' Het was het schattigste wat iemand ooit gedaan heeft. En ja, ik werd er  naar eigen weten wel beter van op foto's.
Astrid Jansen

Deze foto is gemaakt door mijn bijna vriendje die mij per se wilde fotograferen. Ik ben niet goed op foto's, maar hij wilde per se dat ik ging lachen en zodat hij waarschijnlijk ook wat foto's had als hij teruggaat naar Canada aangezien hij een uitwisselingsstudent is. Dus terwijl wij samen Koningsdag spendeerden was hij van 'En nu 1 met tanden!' Het was het schattigste wat iemand ooit gedaan heeft. En ja, ik werd er naar eigen weten wel beter van op foto's.