Jong, talentvol en real

Billie Eilish

Ze is jong, ze is talentvol, ze is real én staat dit jaar op Lowlands. We hebben het natuurlijk over wonderkind Billie Eilish. Vorige maand verkocht ze de Ronda in Tivoli uit en op Ticketswap zochten “nog maar” 10.000 anderen ook een ticket voor haar show. Het valt niet meer te ontkennen; Eilish zoeft als een rising star door het universum.

Eén interview, twee leeftijden; Billie houdt met Vanity Fair twee keer precies hetzelfde interview. Eentje als ze 15 is en de ander een jaar later. Op haar 15e zie je een trotse Billie met 257 duizend volgers op Instagram. Precies een jaar staat haar Insta-teller op 6,3 miljoen. Meer succes en openhartigheid zie je in dit filmpje:


Op eigen bodem was De Volkskrant de gelukkige om haar te interviewen, net voordat ze het podium van Tivoli onveilig maakt gaan ze met haar in gesprek. Billie is een verschijning. ‘Echt stoer’, zoals De Volkskrant schrijft. Ze maken ons ook alvast warm voor het optreden wat ze in augustus in Biddinghuizen komt geven. Alvast lezen? Klik hier

Op 29 maart kwam haar debuut studioalbum: ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?’ uit. Bij single ‘Bury our friend’ is een freaky videoclip gereleased. Billie is mega fan van horror en films die met je mind fucken, en dat zie je! Bekijk hier de clip:


Ga naar artikel