24 mei 2018

Het Lowlands comedyprogramma is bekend!

Het Lowlands comedyprogramma is bekend!

Foto: Merlijn Doomernik

Lachen, gieren, brullen: het comedyprogramma van Lowlands 2018 is bekend en daar zitten grote comedymeesters bij! Met onder andere Arjen Lubach, drie internationale top comedians in de UK Comedy Line-Up, Patrick Laureij, Lebbis, Badum Oneliners Live, Comedytrain, Eva Crutzen, Klikbeet en Stefano Keizers.

Daarnaast worden ook de stand-uppers Anne Neuteboom, Bas Birker, Berit Companjen, Daan van der Hoeven, Iwein Segers, Janneke de Bijl, Jens Dendoncker, Jochen Otten, Kasper van der Laan, Mark Waumans, Martijn Kardol en Rene van Meurs aan het comedyprogramma van Lowlands toegevoegd.

Ook dit jaar wordt het comedyprogramma in de Juliet gepresenteerd door Soundos el Ahmadi en is Howard Komproe de MC van het stand-up comedyprogramma.

Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiële #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder muziek, theater, literatuur, dans en wetenschap.

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie