29 mei 2018

Lowlands 2018 uitverkocht

Lowlands 2018 uitverkocht

Lowlands 2018 is helemaal uitverkocht: we gaan er met z’n allen een mooi feest van maken!

Heb je geen ticket kunnen kopen? Waag je niet aan de zwarthandel want je betaalt waarschijnlijk teveel en je hebt geen zekerheid dat je een geldig ticket koopt.
Pas ook op met Ticketswap en Marktplaats: ook hier worden regelmatig valse tickets aangeboden die geen toegang tot het festival geven.

Vergeet niet een Camper Camping ticket aan te schaffen als je met een camper, caravan of vouwwagen komt. Er zijn dit jaar ook Camper Camping plekken met stroomaansluiting beschikbaar.

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig en voor wie met de trein reist, is er een supervoordelig Lowlands treinretour waarmee je voor €19,- vanaf ieder treinstation in Nederland naar station Lelystad of Dronten reist. Vanaf daar neem je de gratis shuttlebus naar het festivalterrein. Jezelf door een luxe touringcar in je woonplaats laten ophalen kan ook. Je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet en weer opgehaald.

Op de Gllamcamp zijn nog diverse accommodaties beschikbaar. Op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor de Comfort en DeLLuxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten.

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie